Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sassenheim

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Sassenheim? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Sassenheim! Op dit platform lees je veel tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-sassenheim

Een schoonmaakster in Sassenheim zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Sassenheim inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Sassenheim opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Teylingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sassenheim

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Sassenheim

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sassenheim, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in De Zilk, Noordwijkerhout, Lisserbroek en Kaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,10 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sassenheim. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot zo’n €19,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Sassenheim huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sassenheim?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie