Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lisserbroek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Lisserbroek? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Lisserbroek! Op deze website delen wij handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lisserbroek

Een schoonmaakster in Lisserbroek vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Lisserbroek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Lisserbroek opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er praktische bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lisserbroek

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lisserbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lisserbroek, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sassenheim, De Zilk, Kaag en Buitenkaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal aanbieders in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lisserbroek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €17,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Lisserbroek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lisserbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie