Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilsum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wilsum? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Wilsum! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wilsum

Een schoonmaakster in Wilsum vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Wilsum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Wilsum inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilsum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Wilsum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wilsum, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in IJsselmuiden, s-Heerenbroek, Biddinghuizen en Swifterbant.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,70 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wilsum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Wilsum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wilsum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie