Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hazerswoude-Rijndijk

Wil je een schoonmaakhulp in Hazerswoude-Rijndijk? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Hazerswoude-Rijndijk! Op onze schoonmaakwebsite vind je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-hazerswoude-rijndijk

Een schoonmaakster in Hazerswoude-Rijndijk zoeken

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Hazerswoude-Rijndijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Hazerswoude-Rijndijk inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hazerswoude-Rijndijk

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hazerswoude-Rijndijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Koudekerk aan den Rijn, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp en Oude Wetering.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hazerswoude-Rijndijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot +/- €16,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Hazerswoude-Rijndijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal m2, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hazerswoude-Rijndijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie