Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zevenhoven

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Zevenhoven? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Zevenhoven! Op deze pagina bekijk je volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-zevenhoven

Een schoonmaakster in Zevenhoven vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Zevenhoven inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zevenhoven vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Nieuwkoop.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zevenhoven

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zevenhoven

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Zevenhoven, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nieuwveen, Aarlanderveen, Noorden en Nieuwerbrug aan den Rijn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zevenhoven. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot wel €18,75 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Zevenhoven kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zevenhoven?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie