Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwerbrug aan den Rijn

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nieuwerbrug aan den Rijn? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Nieuwerbrug aan den Rijn! Op onze schoonmaakwebsite bieden we nuttige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nieuwerbrug-aan-den-rijn

Een schoonmaakster in Nieuwerbrug aan den Rijn gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwerbrug aan den Rijn inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwerbrug aan den Rijn inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Bodegraven-Reeuwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwerbrug aan den Rijn

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nieuwerbrug aan den Rijn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwerbrug aan den Rijn, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noorden, Zevenhoven, Bodegraven en Koudekerk aan den Rijn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwerbrug aan den Rijn. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot €19,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Nieuwerbrug aan den Rijn hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwerbrug aan den Rijn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie