Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwaagdijk-Oost

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zwaagdijk-Oost? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Zwaagdijk-Oost! Op deze website bieden we handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zwaagdijk-oost

Een schoonmaakster in Zwaagdijk-Oost zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Zwaagdijk-Oost inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Zwaagdijk-Oost opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwaagdijk-Oost

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Zwaagdijk-Oost

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zwaagdijk-Oost, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zwaagdijk-West, Wognum, Midwoud en Oostwoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zwaagdijk-Oost. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot zo’n €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Zwaagdijk-Oost hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zwaagdijk-Oost?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie