Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Midwoud

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Midwoud? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Midwoud! Op onze schoonmaakwebsite tref je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-midwoud

Een schoonmaakster in Midwoud vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Midwoud inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Midwoud vinden

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Midwoud

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Midwoud

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Midwoud, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West, Oostwoud en Twisk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij de meest voorkomende taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Midwoud. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €17,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Midwoud hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Midwoud?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie