Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beek en Donk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Beek en Donk? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Beek en Donk! Op schoonmakerzoeken.nl lees je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-beek-en-donk

Een schoonmaakster in Beek en Donk inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Beek en Donk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Beek en Donk zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Laarbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beek en Donk

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Beek en Donk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Beek en Donk, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vlierden, Liessel, Mariahout en Lieshout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Beek en Donk. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €18,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Beek en Donk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Beek en Donk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie