Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brandwijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Brandwijk? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Brandwijk! Op deze pagina delen wij duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-brandwijk

Een schoonmaakster in Brandwijk zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Brandwijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Brandwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brandwijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Brandwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Brandwijk, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ottoland, Goudriaan, Molenaarsgraaf en Bleskensgraaf.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Brandwijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €17,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Brandwijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Brandwijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie