Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ottoland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ottoland? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Ottoland! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ottoland

Een schoonmaakster in Ottoland zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Ottoland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Ottoland vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ottoland

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ottoland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ottoland, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Goudriaan, Heerjansdam, Brandwijk en Molenaarsgraaf.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ottoland. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €17,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Ottoland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ottoland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie