Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerjansdam

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heerjansdam? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Heerjansdam! Op deze website tref je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heerjansdam

Een schoonmaakster in Heerjansdam zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heerjansdam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Heerjansdam zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Zwijndrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerjansdam

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Heerjansdam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heerjansdam, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoek van Holland, Maasland, Goudriaan en Ottoland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel check je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,10 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heerjansdam. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €15,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Heerjansdam hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heerjansdam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie