Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasland

Wil je een schoonmaakhulp in Maasland? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Maasland! Op deze website vind je handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-maasland

Een schoonmaakster in Maasland vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Maasland inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maasland zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Midden-Delfland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasland

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Maasland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Maasland, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rhoon, Rotterdam-Albrandswaard, Hoek van Holland en Heerjansdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maasland. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €18,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Maasland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maasland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie