Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rotterdam-Albrandswaard

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Rotterdam-Albrandswaard? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Rotterdam-Albrandswaard! Op deze pagina ontdek je duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-rotterdam-albrandswaard

Een schoonmaakster in Rotterdam-Albrandswaard gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Rotterdam-Albrandswaard inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rotterdam-Albrandswaard vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er diverse online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Albrandswaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rotterdam-Albrandswaard

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rotterdam-Albrandswaard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rotterdam-Albrandswaard, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Poortugaal, Rozenburg, Rhoon en Maasland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rotterdam-Albrandswaard. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €18,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Rotterdam-Albrandswaard hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rotterdam-Albrandswaard?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie