Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schiermonnikoog

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Schiermonnikoog? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Schiermonnikoog! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-schiermonnikoog

Een schoonmaakster in Schiermonnikoog vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Schiermonnikoog inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schiermonnikoog zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Schiermonnikoog.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schiermonnikoog

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Schiermonnikoog

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Schiermonnikoog, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Smallingerland, Opsterland, Ameland en Dantumadiel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schiermonnikoog. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €16,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Schiermonnikoog kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schiermonnikoog?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie