Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Opsterland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Opsterland? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Opsterland! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-opsterland

Een schoonmaakster in Opsterland gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Opsterland inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Opsterland zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op diverse Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Opsterland

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Opsterland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Opsterland, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Smallingerland en Schiermonnikoog.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder tref je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Opsterland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Opsterland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Opsterland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie