Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Achtkarspelen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Achtkarspelen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Achtkarspelen! Op deze website verstrekken we concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-achtkarspelen

Een schoonmaakster in Achtkarspelen zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Achtkarspelen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Achtkarspelen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Achtkarspelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Achtkarspelen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Achtkarspelen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Achtkarspelen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Noardeast-Fryslân, Noordenveld, Tytsjerksteradiel en Opsterland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Achtkarspelen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €18,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Achtkarspelen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Achtkarspelen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie