Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordenveld

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Noordenveld? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Noordenveld! Op deze website bieden we veel tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-noordenveld

Een schoonmaakster in Noordenveld vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Noordenveld inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Noordenveld inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse portalen die je hierbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Noordenveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordenveld

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Noordenveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Noordenveld, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Westerkwartier, Assen, Noardeast-Fryslân en Achtkarspelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Noordenveld. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot +/- €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Noordenveld hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Noordenveld?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie