Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maastricht

Wil je een schoonmaakhulp in Maastricht? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Maastricht! Op deze pagina vind je veel tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-maastricht

Een schoonmaakster in Maastricht gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Maastricht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Maastricht opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke Apps en websites die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Maastricht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maastricht

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Maastricht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maastricht, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Meerssen, Eijsden-Margraten, Beek en Stein.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maastricht. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Maastricht kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Maastricht?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie