Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gilze

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gilze? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Gilze! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gilze

Een schoonmaakster in Gilze zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Gilze inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Gilze zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan praktische online marktplaatsen die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Gilze en Rijen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gilze

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Gilze

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gilze, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Riel, Drunen, Hulten en Molenschot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gilze. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €16,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Gilze kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gilze?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie