Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drunen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Drunen? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Drunen! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-drunen

Een schoonmaakster in Drunen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Drunen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Drunen inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op diverse Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drunen

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Drunen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Drunen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Elshout, Sprang-Capelle, Riel en Gilze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Drunen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €19,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Drunen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Drunen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie