Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heusden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Heusden? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Heusden! Op schoonmakerzoeken.nl lees je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heusden

Een schoonmaakster in Heusden zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Heusden inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Heusden zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er praktische vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heusden

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Heusden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heusden, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Vught, Sint-Michielsgestel, s-Hertogenbosch en Loon op Zand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heusden. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot €18,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Heusden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heusden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie