Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Katwoude

Wil je een schoonmaakhulp in Katwoude? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Katwoude! Op dit platform tref je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-katwoude

Een schoonmaakster in Katwoude inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Katwoude inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Katwoude vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Katwoude

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Katwoude

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Katwoude, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Broek in Waterland, Zuiderwoude, Monnickendam en Edam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Katwoude. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van winkels, scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen de €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot +/- €20,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Katwoude huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Katwoude?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie