Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuiderwoude

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zuiderwoude? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zuiderwoude! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zuiderwoude

Een schoonmaakster in Zuiderwoude gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Zuiderwoude inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Zuiderwoude zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuiderwoude

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zuiderwoude

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zuiderwoude, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Uitdam, Marken, Broek in Waterland en Katwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zuiderwoude. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Zuiderwoude huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zuiderwoude?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie