Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uitdam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Uitdam? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Uitdam! Op ons portaal delen wij volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-uitdam

Een schoonmaakster in Uitdam inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Uitdam inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Uitdam vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige webapplicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uitdam

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Uitdam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Uitdam, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Marken, Zwanenburg, Zuiderwoude en Broek in Waterland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Uitdam. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Uitdam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Uitdam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie