Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waterland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Waterland? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Waterland! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-waterland

Een schoonmaakster in Waterland inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Waterland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Waterland zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er speciale applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waterland

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Waterland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waterland, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Amstelveen, Ouder-Amstel, Edam-Volendam en Landsmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Waterland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Waterland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Waterland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie