Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Watergang

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Watergang? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Watergang! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-watergang

Een schoonmaakster in Watergang gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Watergang inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Watergang opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Watergang

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Watergang

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Watergang, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wijdewormer, Zuidoostbeemster, Ilpendam en Purmerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder tref je een lijst met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Watergang. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €17,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Watergang laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Watergang?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie