Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ilpendam

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ilpendam? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Ilpendam! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-ilpendam

Een schoonmaakster in Ilpendam gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Ilpendam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ilpendam vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ilpendam

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Ilpendam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ilpendam, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Watergang, Wijdewormer, Purmerland en Oude Meer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ilpendam. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €15,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Ilpendam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ilpendam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie