Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oude Meer

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oude Meer? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oude Meer! Op dit platform vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oude-meer

Een schoonmaakster in Oude Meer zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Oude Meer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oude Meer opzoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oude Meer

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oude Meer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oude Meer, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Purmerland, Ilpendam, Aalsmeerderbrug en Rijsenhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oude Meer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Oude Meer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oude Meer?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie