Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoeven

Wil je een schoonmaakhulp in Hoeven? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hoeven! Op ons portaal bieden we nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hoeven

Een schoonmaakster in Hoeven zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Hoeven inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Hoeven vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er praktische bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Halderberge.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoeven

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hoeven

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoeven, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bosschenhoofd, Oud Gastel, Zegge en Oudenbosch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,20 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene bedrijven in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hoeven. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot €17,50 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Hoeven hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoeven?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie