Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudenbosch

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oudenbosch? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Oudenbosch! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we praktische tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oudenbosch

Een schoonmaakster in Oudenbosch inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Oudenbosch inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Oudenbosch zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Halderberge.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudenbosch

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oudenbosch

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oudenbosch, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zegge, Hoeven, Moerstraten en Heerle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oudenbosch. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €17,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Oudenbosch hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudenbosch?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie