Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Balinge

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuw-Balinge? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Nieuw-Balinge! Op schoonmakerzoeken.nl vind je duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-balinge

Een schoonmaakster in Nieuw-Balinge zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Nieuw-Balinge inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nieuw-Balinge zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan diverse vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Midden-Drenthe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Balinge

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuw-Balinge

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Balinge, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Wanneperveen, Nijeveen, Tiendeveen en Stuifzand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,10 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Balinge. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen om en nabij de €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €15,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuw-Balinge huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuw-Balinge?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie