Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stuifzand

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stuifzand? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Stuifzand! Op ons portaal tref je volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-stuifzand

Een schoonmaakster in Stuifzand vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Stuifzand inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Stuifzand vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stuifzand

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Stuifzand

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Stuifzand, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Tiendeveen, Nieuw-Balinge, Pesse en Fluitenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Stuifzand. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €19,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Stuifzand kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Stuifzand?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie