Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Fluitenberg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Fluitenberg? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Fluitenberg! Op dit platform ontdek je diverse tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-fluitenberg

Een schoonmaakster in Fluitenberg zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Fluitenberg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Fluitenberg vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Fluitenberg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Fluitenberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Fluitenberg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Pesse, Stuifzand, Nieuwlande en Hollandscheveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Fluitenberg. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot zo’n €19,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Fluitenberg kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Fluitenberg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie