Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beuningen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Beuningen? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Beuningen! Op onze schoonmaakwebsite vind je praktische tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-beuningen

Een schoonmaakster in Beuningen vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Beuningen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beuningen zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er speciale online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Beuningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beuningen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beuningen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Beuningen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Druten, West Maas en Waal, Wijchen en Gennep.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij een lijst met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Beuningen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen plus minus €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €15,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Beuningen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Beuningen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie