Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winssen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Winssen? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Winssen! Op deze website bekijk je nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-winssen

Een schoonmaakster in Winssen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Winssen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Winssen vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Beuningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winssen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Winssen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Winssen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Deest, Afferden, Ewijk en Batenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Winssen. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot wel €17,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Winssen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Winssen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie