Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berg en Dal

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Berg en Dal? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Berg en Dal! Op ons portaal bieden we concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-berg-en-dal

Een schoonmaakster in Berg en Dal gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Berg en Dal inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Berg en Dal vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er nuttige websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berg en Dal

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Berg en Dal

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Berg en Dal, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Kerkrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Berg en Dal. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot wel €15,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Berg en Dal kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Berg en Dal?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie