Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Erlecom

Wil je een schoonmaakhulp in Erlecom? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Erlecom! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-erlecom

Een schoonmaakster in Erlecom vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Erlecom inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Erlecom zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Erlecom

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Erlecom

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Erlecom, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Leuth, Kekerdom, Ooij en Persingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Erlecom. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot +/- €16,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Erlecom laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Erlecom?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie