Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Persingen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Persingen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Persingen! Op schoonmakerzoeken.nl vind je concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-persingen

Een schoonmaakster in Persingen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Persingen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Persingen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Persingen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Persingen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Persingen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ooij, Erlecom, Ubbergen en Millingen aan de Rijn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Persingen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot wel €20,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Persingen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Persingen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie