Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Millingen aan de Rijn

Wil je een schoonmaakhulp in Millingen aan de Rijn? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Millingen aan de Rijn! Op deze pagina verstrekken we handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-millingen-aan-de-rijn

Een schoonmaakster in Millingen aan de Rijn inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Millingen aan de Rijn inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Millingen aan de Rijn vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige webapplicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Millingen aan de Rijn

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Millingen aan de Rijn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Millingen aan de Rijn, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ubbergen, Persingen, Heilig Landstichting en Groesbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Millingen aan de Rijn. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €17,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Millingen aan de Rijn huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Millingen aan de Rijn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie