Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ubbergen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ubbergen? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ubbergen! Op deze website vind je nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-ubbergen

Een schoonmaakster in Ubbergen zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Ubbergen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ubbergen inhuren

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ubbergen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ubbergen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ubbergen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Persingen, Ooij, Millingen aan de Rijn en Heilig Landstichting.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ubbergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Ubbergen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ubbergen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie