Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heilig Landstichting

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heilig Landstichting? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Heilig Landstichting! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-heilig-landstichting

Een schoonmaakster in Heilig Landstichting vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Heilig Landstichting inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heilig Landstichting inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heilig Landstichting

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Heilig Landstichting

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Heilig Landstichting, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Millingen aan de Rijn, Ubbergen, Groesbeek en Weurt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heilig Landstichting. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €18,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Heilig Landstichting hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heilig Landstichting?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie