Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elst

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Elst? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Elst! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-elst

Een schoonmaakster in Elst inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Elst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Elst vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Rhenen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elst

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Elst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Elst, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Doorn, Cothen, Uddel en Garderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Elst. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €17,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Elst huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Elst?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie