Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Cothen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Cothen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Cothen! Op dit platform delen wij veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-cothen

Een schoonmaakster in Cothen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Cothen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Cothen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan verschillende online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Wijk bij Duurstede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Cothen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Cothen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Cothen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Langbroek, Maarn, Doorn en Elst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Cothen. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen +/- €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €16,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Cothen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Cothen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie