Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Garderen

Wil je een schoonmaakhulp in Garderen? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Garderen! Op ons portaal ontdek je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-garderen

Een schoonmaakster in Garderen vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Garderen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Garderen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Garderen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Garderen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Garderen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Uddel, Elst, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Garderen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot €17,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Garderen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Garderen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie