Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Petten

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Petten? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Petten! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-petten

Een schoonmaakster in Petten zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Petten inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Petten vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op diverse websites die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Petten

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Petten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Petten, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in t Zand, Oudesluis, Burgerbrug en Sint Maartensvlotbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Petten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €15,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Petten hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Petten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie