Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Markenbinnen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Markenbinnen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Markenbinnen! Op ons portaal bieden we nuttige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-markenbinnen

Een schoonmaakster in Markenbinnen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Markenbinnen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Markenbinnen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er handige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Markenbinnen

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Markenbinnen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Markenbinnen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Koog aan de Zaan, Zaandijk, Oostknollendam en Wormer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand vind je de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Markenbinnen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €15,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Markenbinnen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Markenbinnen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie