Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koog aan de Zaan

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Koog aan de Zaan? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Koog aan de Zaan! Op deze website lees je concrete tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-koog-aan-de-zaan

Een schoonmaakster in Koog aan de Zaan inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Koog aan de Zaan inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Koog aan de Zaan opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koog aan de Zaan

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Koog aan de Zaan

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Koog aan de Zaan, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zaandijk, Jisp, Markenbinnen en Oostknollendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je een lijst met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Koog aan de Zaan. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €16,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Koog aan de Zaan hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Koog aan de Zaan?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie