Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hidaard

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hidaard? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Hidaard! Op ons portaal ontdek je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hidaard

Een schoonmaakster in Hidaard vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Hidaard inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hidaard vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die jou helpen zoeken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hidaard

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Hidaard

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Hidaard, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hartwerd, Burgwerd, Reahûs en Itens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hidaard. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen +/- €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €15,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Hidaard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hidaard?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie