Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reahûs

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Reahûs? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Reahûs! Op deze website bieden we praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-reahus

Een schoonmaakster in Reahûs zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Reahûs inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Reahûs vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reahûs

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Reahûs

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Reahûs, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hidaard, Hartwerd, Itens en Easterein.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Reahûs. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot wel €15,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Reahûs huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Reahûs?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie